Wij werken voor de zakelijke en groot particuliere markt.

24uurs Storingsdienst

Een storing komt altijd op een ongelegen moment. Wanneer hierdoor een bedrijfsproces stil komt te liggen is de financiële schade ook nog eens aanzienlijk. Voorkomen is dus beter dan genezen.
Onderhoud is voor ons meer dan storingen verhelpen. Planmatig correctief en preventief onderhoud kan bijdragen aan een langere levensduur van uw installaties.
EWN biedt u een speciaal onderhoudscontract waarbij wij uw elektrotechnische installatie periodiek controleren. Hierdoor verhoogt u niet alleen uw bedrijfszekerheid, maar u bent er ook zeker van dat u niet meer energie verbruikt dan nodig is.
Met ultramoderne apparatuur sporen wij afwijkingen in uw installatie op, die op den duur tot storingen kunnen leiden. En mocht het licht toch een keer uitgaan, laat het dan een geruststellende gedachte zijn dat EWN een 24uurs-storingsdienst heeft die 365 dagen per jaar voor u klaar staat.

Wij hebben een flexibel team van monteurs tot onze beschikking waardoor we u snel kunnen laten weten wanneer er iemand langs kan komen om de storing op te lossen.

Voor spoedgevallen buiten kantoortijden kunt u naar ons vaste nummer bellen, waar u het nummer hoort van onze dienstdoende storingsmonteur.
Wij berekenen geen voorrijkosten.

U kunt ons bereiken op (0294) 413944