Bookmaker Bet365.com Bonus The best odds.

Full premium theme for CMS

service/onderhoud

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..

24 uurs Storingsdienst

Een storing komt altijd op een ongelegen moment. Wanneer hierdoor een bedrijfsproces stil komt te liggen is de financiële schade ook nog eens aanzienlijk. Voorkomen is dus beter dan genezen. EWN biedt u een speciaal onderhoudscontract waarbij wij uw elektrotechnische installatie periodiek controleren. Hierdoor verhoogt u niet alleen uw bedrijfszekerheid, maar bent u er ook zeker van dat u niet meer energie verbruikt dan nodig is. Met ultramoderne apparatuur sporen wij afwijkingen in uw installatie op, die op den duur tot storingen kunnen leiden. En mocht het licht toch een keer uitgaan, laat het dan een geruststellende gedachte zijn dat EWN een 24uurs-storingsdienst heeft die 365 dagen per jaar voor u klaar staat.

Wij hebben een flexibel team van monteurs tot onze beschikking waardoor we u snel kunnen laten weten wanneer er iemand langs kan komen om de storing op te lossen.

U kunt ons bereiken op 0294 – 413944.
Voor spoedgevallen buiten kantoortijden kunt u naar ons vaste nummer bellen, waar u het nummer hoort van onze dienstdoende storingsmonteur.
Wij berekenen geen voorrijkosten.

otib    kenteq   Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap   sterkin
Klik op het logo en controleer het diploma   LogoKvINL erkendinstallateur   kannegieter   Klik op het logo voor ons certificaat