Wij werken voor de zakelijke en groot particuliere markt.

Over EWN

Elektrawerken Nederland B.V. , kortweg EWN is een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf dat van alle markten thuis is. Of het nou gaat om de bekabeling van een computernetwerk, een elektrotechnische installatie, het moderniseren van bestaande installaties of het aanleggen van alarminstallaties, EWN klaart de klus.

Net even anders
Directeur Etienne Lieverst: “Een bedrijf heeft alleen bestaansrecht als het kwaliteit levert en er vertrouwen is. Dat was de basis bij de oprichting van het bedrijf in 1975 in Weesp. En die basis is er nog steeds. Als het om kwaliteit gaat, leggen we de lat bij EWN zeer hoog. Wij hechten aan een persoonlijk contact met onze klanten. Er worden van te voren duidelijke afspraken gemaakt over de te leveren producten of diensten, de kosten en de oplevertermijn. Iedere opdracht wordt begeleid door een vaste projectleider, die altijd het aanspreekpunt is voor de klant. En dat er garantie op het werk wordt gegeven spreekt natuurlijk voor zich. Wij proberen met onze service en dienstverlening altijd een stap verder te zijn. Ons motto luidt dan ook: EWN, net even anders!”

Teamwork
Het hechte team bestaat uit goed opgeleide en gemotiveerde projectleiders, monteurs en overige medewerkers. Bij EWN wordt flink geïnvesteerd in mensen en materiaal. Juist dit teamwork is bepalend voor het succes van EWN. Uw elektrotechnische installatieopdracht is onze zorg!

“Een glimlach kost minder dan stroom, maar geeft wel meer licht”