Wij werken voor de zakelijke en groot particuliere markt.

Vriendenploeg uit Weesp klaart prachtklus bij Eyeworks

Published by admin on

WEESP – Het begon met het dak, daarna kwam er steeds meer bij.

Totdat opdrachtgever Daniëlle Oerlemans opbelde en vroeg: kunnen jullie niet alles doen? Zo verbouwde De Vest Projecten samen met diverse andere bedrijven en zzp-ers uit Weesp zo’n beetje het hele hoofdkantoor van Eyeworks in Amsterdam.

Een uiterst prettige opdrachtgever, een schitterende klus”, zegt Sasja Fransen in het Weesper zakenmagazine B2B. Het is één van de grootste opdrachten die het bedrijf van vader en zoon Fransen tot dusver heeft uitgevoerd. De Vest schakelde diverse andere Weesper bedrijven in om de klus te klaren: samen met Iwan Fransen (broer) verzorgde De Vest de begeleiding: Iwan als uitvoerder, Sasja als projectleider, EWN voor alle elektrotechnische installaties, Ten Have Projects voor de klimaattechniek, Alexander Fransen Bouw en A.C den Uyl voor alle houtconstructies, Optima Carrosseriebouw voor de staalconstructie, MHG Koks voor het stucwerk en MEM Geveltechniek voor de dakramen en een glazen balustrade.

Samen huurden ze tientallen zzp-ers en medewerkers van collega-bedrijven in. “Ook bijna allemaal mensen uit Weesp en omgeving. Dat vind ik belangrijk”, zegt Sasja. Houthandel De Vechtstreek leverde het hout (“een uitstekende relatie en snelle leveringen”), Bos Weesp verrichtte de hijswerkzaamheden voor Ten Have en Rex International zorgde supersnel voor een printer op locatie.

Categories: Nieuws