Wij werken voor de zakelijke en groot particuliere markt.

Video intercom

Wilt u ook zien wie er voor uw deur staat? U moet er toch niet aan denken dat u “per ongeluk” een inbreker binnenlaat? Met een video intercom kunt u dit voorkomen. Steeds vaker leest men in de krant dat inbrekers gewoon brutaal aanbellen en als de deur eenmaal open is, slaan zij hun slag. Een video intercom biedt hier uitkomst voor. Wij werken met diverse merken, o.a. met het merk Tegui. Dit merk staat garant voor hoge kwaliteit en geeft de consument ruime keuze, of het nu gaat om alleen een deurtelefoon, een videofoon of een videofoon met kleurenbeeld.

Bedienen vanaf uw mobiel
Met een interface kan de deurtelefoon ook naar uw mobiel doorgeschakeld worden, zodat u de deur open kunt maken vanaf uw mobiele nummer. Handig als u de deur open wilt maken vanaf een andere kamer of zelfs als u niet thuis bent. Dit systeem kan aangesloten worden op de huidige telefoonverbinding die in uw woning aanwezig is.

BTicino

Deurtelefoons en videofoons van BTicino
BTicino heeft een zeer uitgebreid programma met deurcommunicatie. Er is voor iedere entree een passende buitenpost in vandaalbestendige of standaard uitvoering. Er is keuze tussen buitenposten met voor iedere woning een beldrukker of een display met keypad om het huisnummer in te toetsen. Voor in de woning zijn er moderne videofoons met handsfree spraakverbinding en conventionele toestellen met hoorn. Er is een ruime keuze in deurtelefoons en videofoons, van budget tot high-end met een 8 inch kleurenscherm. Het handige is, dat alle buitenposten, deurtelefoons en videofoons op dezelfde tweedraads bus passen.  Alles valt dus onder een en hetzelfde systeem.

Meer informatie over BTicino is te vinden op de website van Nelec B.V. www.nelec.com