Wij werken voor de zakelijke en groot particuliere markt.

Beveiligen

Inbraakbeveiliging

Het komt maar al te vaak voor dat bedrijven, en ook woningen, ’s nachts bezocht worden door ongenode gasten. Diefstal van eigendommen, vernielingen en angst zijn het resultaat. Met een moderne beveiligingsinstallatie reduceert u de kans om geconfronteerd te worden met een inbraak. Wanneer u besluit om uw eigendom te beveiligen staat EWN u graag met raad en daad terzijde. Wij bieden u het volgende:

  • advies en installatie in één hand
  • discretie verzekerd
  • betrouwbaar personeel
  • goede contacten met verschillende meldkamers
  • verbeteren en/of uitbreiden van bestaande installaties
  • borgcertificering
  • onderhoudscontracten
  • service en onderhoud 365 dagen per jaar en 24 uur per dag

De kosten van een goede beveiligingsinstallatie verdienen zich terug. De kans op schade wordt aanzienlijk kleiner en u betaalt minder verzekeringspremie. Naast de elektrische beveiliging kunnen wij u ook adviseren omtrent de bouwkundige maatregelen.

Brandbeveiliging

Voor de brandbeveiliging hebben wij een samenwerkingsverband met gecertificeerde leveranciers. Door deze samenwerking kunnen wij u een installatie aanbieden die aan de nieuwste normen voldoet. Naast het installeren van het eindproduct stellen wij ook beveiligingsplannen op, verzorgen technische tekeningen en certificeren de brandmeldinstallatie. Ook kunt u bij ons terecht voor uw aanvraag bij de brandweer en andere gemeentelijke instellingen. In samenwerking met de gecertificeerde leveranciers kunnen wij opgeleid personeel ter beschikking stellen om het frequent beheer, de controle en het onderhoud uit te voeren. Er bestaat ook een mogelijkheid een persoon binnen uw organisatie op te leiden.

Camerabeveiliging

Er gaat geen week voorbij of het is weer in het nieuws, de toename van het aantal overvallen, zowel bij winkels, bedrijven als bij particulieren. Nu de grotere bedrijven en banken steeds beter beveiligd zijn verplaatst de criminaliteit zich helaas naar de kleinere bedrijven en particulieren. EWN verzorgt complete beveiligings- en preventiesystemen tegen inbraak en criminaliteit. Deze worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij leveren intelligente camera-systemen welke alarm slaan bij afwijkend gedrag. Hiermee vergroot men de pakkans omdat de camera kentekenplaten, gezichten en objecten herkent. Uiteraard leveren wij ook gewone camera’s. Tevens hebben camera’s een preventieve werking. Naast het plaatsen van een harddisk-recorder met UPS systeem is het ook mogelijk, om naast het opnemen van de beelden, middels ons software programma de camera’s op elke smartphone te bekijken en te bedienen.