Wij werken voor de zakelijke en groot particuliere markt.

Domotica

Domotica is een communicatie middel voor het elektronisch koppelen van verlichting, verwarming, beveiliging, elektrische apparaten, etc. Met behulp van dit systeem kunt u zorgen dat energie efficiënt word gebruikt en zo bespaart u weer in de energiekosten en bent u ook nog eens goed bezig voor het milieu.
Het systeem kan zo ingesteld worden dat als de laatste persoon het huis of kantoor verlaat, alle apparaten automatisch uitgezet worden, de verwarming lager wordt gezet, de beveiliging ingeschakeld wordt en zo natuurlijk ook het stroomverbruik gelijk afneemt. Kortom alles is mogelijk met domotica. Neem contact met ons om te kijken wat u kunt aanleggen in huis of op kantoor.

Tegenwoordig is technologische ondersteuning in de woon- en werkomgeving van steeds groter belang. Vele vormen van nieuwe technologie doen momenteel hun intrede. U wilt niet alleen meer wooncomfort, maar u wilt zich ook veilig voelen. Vanuit de doelgroep ouderen is er tevens behoefte aan technische ondersteuning. Zo is langer zelfstandig blijven wonen voor ouderen en gehandicapten mogelijk. En ook vanuit de werkomgeving komen steeds vaker bepaalde wensen en behoeften naar voren. Onze Domotica-divisie is gespecialiseerd in het ontwerpen, adviseren, plaatsen en onderhouden van de toepassingen op dit gebied.

Domotica is het gebruik van informatica en telematica in en rondom de woning ten behoeve van veiligheid, comfort, energiebesparing, elektronische dienstverlening, verzorging aan huis en de aanpassing aan de individuele behoefte van de bewoner. Met behulp van een digitale buslijn is het mogelijk alle intelligente systemen in huis centraal te verbinden, zodat deze met elkaar kunnen communiceren. Dit geeft tevens het vernieuwende aspect van deze technologie weer. Het voordeel voor u als consument? Meer wooncomfort, efficiency, gemak en vrijheid. Maar ook oplossingen voor de zorgsector, meer zekerheid en energiebesparing.